Kom til morgenseminar og hør om: Vækstkapital, Børsnotering og IP-rettigheder

AWA Denmark A/S, Strandgade 56, 1401 København K, Denmark

AWA Denmark A/S inviterer i samspil med Spotlight Stock Market og Sedermera Fondskommision til morgenseminar. Hør mere om hvorfor en række danske og svenske vækstselskaber vælger en børsnotering for at rejse kapital til videre vækst.

Ved dette seminar kommer vi nærmere ind på, hvorfor du bør overveje at vælge en børsnotering, og hvilke muligheder det giver? Hvad du skal huske, når du forbereder en børsnotering, og hvad er vigtigt
at overveje i forbindelse med IP-rettigheder?

Program:

  • Spotlight – En børs for vækstselskaber! Speaker: Katrine Hoff, head of Danish market, Spotlight Stock Market.

Spotlight Stock Market tilbyder nu danske selskaber en notering med handel i danske kroner, men Spotlight har mere end 20 års kundskab og erfaring som vækstbørs i Sverige.
Mere end 200 danske og svenske vækstselskaber har startet vækstrejsen på Spotlight. Blandt de danske selskaber kan nævnes:
Synact Pharma, Rhovac, Saniona, Freetrailer, Nustay og Fluoguide.
På morgenmødet kan du høre mere om, hvem Spotlight er, og hvad de tilbyder vækstselskaber.

  • AWA – Hvad skal vækstselskaber overveje i forbindelse med IP-rettigheder? Speaker: Lasse Henze, Partner, AWA

AWA specialiserer sig i IP-rettigheder – Varemærker, Patent og Domæner. I præsentationen vil der blive sat særligt fokus på den betydning, som IP kan have for en børsnotering, og på hvordan man gennem rettidigt omhu kan optimere udbyttet af sine IP-investeringer samt holde omkostningerne på
et fornuftigt niveau.

  • Sedermera – Hvordan er processen for en børsnotering, og hvorfor vælger eksempelvis vækstselskaber en børsnotering? Speaker: Peter Høgsted, Senior Adviser hos Sedermera Fondskommission.

Sedermera har børsintroduceret ca. 100 vækstselskaber og gennemført ca. 300 kapitalmarkedstransaktioner på børsen både i Sverige og i Danmark.

Vi glæder os til at se dig! Tilmeld her - senest 1. september 2019

Praktisk information:

Hvornår: Tirsdag den 3. september 2019, kl 8:45 – 10:00.
(Registrering kl. 8:45-9:00; Seminar kl. 9:00 – 10:00 efterfulgt af Q&A).

Hvor: AWA Denmark A/S, Strandgade 56, 1401 København K

Tilmeldingsfrist: Senest den 1. september 2019

Transport: Tæt på Christianshavn Metrostation. Parkering på Wilders Plads, dog begrænset antal pladser (parkeringskort hentes i vores reception), 2-timers gratis parkering i Strandgade (husk P-skive).